Oplossingen voor gemeenschappelijke fouten van de acrylmachine van de lasergravure

April 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Oplossingen voor gemeenschappelijke fouten van de acrylmachine van de lasergravure

Oplossingen voor gemeenschappelijke fouten van de acrylmachine van de lasergravure

 

De acrylmachine van de lasergravure in het gebruik op lange termijn van het proces kan sommige minder belangrijke mislukkingen, op de minte ying elektronika samen ontmoeten te zien hoe te het behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Oplossingen voor gemeenschappelijke fouten van de acrylmachine van de lasergravure  0

 

1, de acrylmachine van de lasergravure wanneer er, soms geen licht licht zijn

(1) controleer of de lens vuil of beschadigd is, of de optische weg is afgeweken, schoon of ernstig de lens, vervangt en de optische weg aanpast.

(2) de optische weg van de lens is normaal, controleert of de wateromloop normaal is, zoals het water is intermitterend, schoon of vervangt het water.

(3) de wateromloop is normaal, kan de waterbescherming ontbreken, en de waterbescherming zou moeten worden vervangen.

(4) als het probleem nog hetzelfde is, kunnen motherboard, de laservoeding en de laserbuis tot dit fenomeen leiden, vervangen de bovengenoemde toebehoren afwisselend en vinden de reden.

 

2, de acryloutput van de de machinegrafiek van de lasergravure na de grootte zijn verkeerd

Controleer de daadwerkelijke grootte van de grafiek, en als er geen probleem is, ruil de onderverdeling van de machineaandrijving voor elke motie, impuls.

 

3, het acryl de machineterugstellen van de lasergravure zijn niet normaal

(1) de het terugstellenrichting is correct, maar aan de piek, kunnen de auto en de straal niet ophouden (de nieuwe machine eerste controle de parameters van motherboard, zoals correct), motherboard, sensorfout, moeten worden vervangen.

(2) als de straal normaal wordt teruggesteld en het karretje teruggestelde onwrikbaar is, kan het zijn dat het spannende wiel geplakt is of de motorschacht gebroken is, en de parameters zijn verkeerd. Vervang het spannende wiel of de kleine motor en wijzig de parameters.

 

4, de acrylgravure van het de machine halve einde van de lasergravure, juffrouwgravure, gravure

(1) controleer de aan de grond zettende status van de machine, maatregel of de gronddraad aan norm (de weerstand tegen de grond zou niet groter moeten zijn dan 5 ohm) beantwoordt, en zet de gronddraad om om aan de relevante normen te voldoen.

(2) controleer of de computer de schermbeveiliging of machtsbesparingswijze heeft geplaatst (zoals systeemslaap of sluit de harde schijf). Voor motherboard met lage snelheid en hoge snelheids, annuleer alle bovengenoemde Montages, en verandering aan „nooit“.

(3) controleer of er fouten in de originele grafiek, zoals oversteekplaats, niet gesloten, het missen slagen, enz., zijn en de fouten in de grafiek verbetert.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Celeste
Tel. : 0086 17380570779
Resterend aantal tekens(20/3000)