Acryl oppoetsende machine vier het oppoetsen technologie

April 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Acryl oppoetsende machine vier het oppoetsen technologie

Acryl oppoetsende machine vier het oppoetsen technologie

 


In het ontwerp en de verwerking van acrylproducten, is het oppoetsen van acrylwerkstuk een onontbeerlijk proces, het acryl kan oppoetsen de beste duidelijkheid en de lichte overbrenging bereiken. Vier het oppoetsen technieken zijn beschikbaar, afhankelijk van het werkstuk die worden verwerkt: gas die (stoom), vlam het oppoetsen, doekwiel het oppoetsen, en het acryldiamant oppoetsen oppoetsen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Acryl oppoetsende machine vier het oppoetsen technologie  0


Stoom het oppoetsen gebruiks oplosbare damp om de oppervlakte van acrylmateriaal te beïnvloeden.
Deze methode werkt goed met de binnenkant van het werkstuk, maar zijn effect op acryl moet een doorzichtiger effect veroorzaken.
In het algemeen, wanneer de netheid en de openingstolerantie van de machinaal bewerkte delen hoog zijn, kunnen de betere resultaten worden verkregen door stoom oppoetsen te gebruiken gecombineerd met een acryl de diamantpoetsmiddel van Mintel.
Vlam het oppoetsen machine het oppoetsen, gebruikend elektrochemische technologie, door een speciaal reactieapparaat om waterstof en zuurstofgas uit waterkracht te halen - besparing en milieubescherming materiaal.

 

Is de vlam oppoetsende machine = de vlammachine van de waterwaterstof = waterstof en zuurstofvlammachine = de machine van het waterlassen, waterstof en zuurstofmachine die in het acryl oppoetsen van plexiglas wordt gebruikt.

 

Doekwiel het oppoetsen machine duurzaam oppoetsen, stabiel en efficiënt.
Oppoetsende doek om gemeenschappelijke doekronde, hennepronde, windronde en ander oppoetsend wiel.

 

De acryldiamant oppoetsende machine is verdeeld in verticale acryldiamant oppoetsende machine en de horizontale acryldiamant oppoetsende machine, verticale diamant oppoetsende machine kan vliegtuig met geneigd vliegtuig werpen, kan de horizontale acryldiamant oppoetsende machine vliegtuig met geneigd vliegtuig ook werpen.
Oppoetsende machine van de Minte is de acryldiamant geschikt voor hoogwaardige acrylproducten, de precisie van kristalproducten het oppoetsen verwerking, zijn de productkwaliteit en de productefficiency zeer hoog, zijn één van de benodigde apparatuur voor fabrikanten van acrylproducten.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Celeste
Tel. : 0086 17380570779
Resterend aantal tekens(20/3000)