Acrylgravuremachine waarvoor de industrieën

April 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Acrylgravuremachine waarvoor de industrieën

Acrylgravuremachine waarvoor de industrieën

 

De acrylgravuremachine, de acrylmachine van de lasergravure kan verwerkte materialen met inbegrip van acryl, twee kleurenraad, pvc, ABS raad, steen, imitatiesteen, metaal, aluminium plastic raad en andere materialen zijn. Met het begrip en de beheersing van acrylgravuremachine, is zijn toepassingsindustrie wijd more and more.

 

laatste bedrijfsnieuws over Acrylgravuremachine waarvoor de industrieën  0

Acrylgravuremachine, de acrylindustrie van de de machinetoepassing van de lasergravure:

De adverterende industrie: gravure, het snijden van allerlei tekens, tekens, marmer, koper, doopvont, doopvont, allerlei tekens, handelsmerken en andere acrylmaterialen.

De ambachtsindustrie: acryldieambachten, herinneringen met allerlei woorden, grafiek, het beeldhouwwerk van de kristalkunst, wijzerplaat worden gegraveerd.

Vormverwerking: bouw model, fysieke model, bronzende vorm, motor, hoge frequentievorm, micro- injectievorm, schoenvorm, kentekens, het in reliëf maken vorm, koekje, chocolade, suikergoedvorm.

De verbindingsindustrie: het kan gemakkelijk op oshoorn, plastic, organische raad, hout, opslagstootkussen en andere materialen worden gegraveerd.

 

De nadruk van de muntelektronika op de productie en de verkoop van divers acrylmateriaal, een one-stop leverancier van volledige reeksen van acrylmateriaal, de belangrijkste producten is: de acrylgravuremachine, acrylsnijmachine, acryl buigende machine, acryl oppoetsende machine, elektronisch knipsel zag, enz.-Onthaal raadplegen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Celeste
Tel. : 0086 17380570779
Resterend aantal tekens(20/3000)